Cuvinte despre CUVÂNT

"Cuvinte despre CUVÂNT" este blogul ce are ca scop principal promovarea activităţilor catehetice în care sunt implicate direct sau indirect parohiile din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

jeudi 26 mai 2011

Activităţi catehetice în parohia "Schimbarea la Faţă"

Parohia Schimbarea la Faţă, singura biserică ortodoxă din centrul istoric al Clujului, păstorită de pr.Titus MOLDOVAN şi pr.Petru Ioan Ilea, a găzduit şi coordonat o activitate catehetică de anvergură. Iată câteva cuvinte pe care păstorii acestei parohii ni le-au transmis:
Un proiect de tradiţie între Biserică şi Şcoală se desfăşoară anual în perioada post-pascală. Titlul proiectului este:„De la Florii la Înălţare”.Proiectul este coordonat de Prof. Rus Voichiţa de la Şcoala Generală „Ioan Bob”. La acesta participă elevi de la Şcoala „Ioan Bob”, dar şi de la alte unităţi de învăţământ din aria parohiei.

















Anul acesta, la concursul „De la Florii la Înălţare” au luat parte un număr de 220 de elevi. Cele mai bune lucrări au fost expuse şi premiate în Biserica noastră, în data de 16 mai 2011, la eveniment luând parte şi ÎPS Mitropolit Andrei.

Felicitări tuturor celor implicaţi în această rodnică activitate catehetică!!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire