Cuvinte despre CUVÂNT

"Cuvinte despre CUVÂNT" este blogul ce are ca scop principal promovarea activităţilor catehetice în care sunt implicate direct sau indirect parohiile din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

mercredi 28 décembre 2011

Alege Scoala - Dej



          Duminica 18.12.2011 la Biserica parohiala “Adormirea Maicii Domnului “ –Dej II , din str.Regina Maria , nr.4 , dupa savarsirea Sf.Liturghii au fost premiati elevii de la Scolile Nr.1 Dej si respectiv Sc.“ Mihai Eminescu “ Dej , participanti la Concursul National “Alege Scoala ! pentru ETAPA I – parohiala  , concurs care face parte din proiectul “ALEGE SCOALA !” initiat de Patriarhia Romana .
             De la anvon , pr.Ioan Bolbos a vorbit auditoriului ,( biserica fiind plina de credinciosi ), despre importanta Proiectului “Alege Scoala ! “, proiect care intentioneaza sa identifice talente in randul elevilor in domeniile amintite de tematica concursului , tema de baza fiind SCOALA MEA , facandu-i pe acestia sa frecventeze scoala si sa n-o abandoneze .
            Dupa ce au fost jurizate lucrarile copiilor pentru fiecare sectiune , premiile pentru cele trei sectiuni: literara , artistica si multimedia , au fost inmanate de catre cei doi preoti ai Parohiei Dej II : pr.Ioan BOLBOS , responsabilul de cateheza pe protopoiat si pentru Sc. Nr.1 Dej si  pr.Emil SABADIS , responsabil de cateheza pentru Sc.”Mihai Eminescu “ Dej.
            Premiantii  au primit pe langa diplome si cadouri constand in fructe si dulciuri .

Dupa slujba vecerniei , Corul bisericii parohiale condus cu maiestrie de d-l prof.Teodor Sechei a prezentat un valoros concert de colinde traditionale romanesti si internationale. Concertul s-a bucurat de asemenea de un auditoriu numeros , cel mai numeros dintotdeauna  .
Mos Craciun a fost intampinat de peste 250 de copii prezenti , impreuna cu bunicii si parintii acestora care au primit cate o punga cu daruri .
               Toate acestea ca urmare a efectului care –l produc catehezele in randul copiilor.
Despre evenimentele noastre s-a scris in dejbiz .ro , dejeanul.ro , Faclia si s-a difuzat ca stire la RadioStil - Dej  si Radio Renasterea in data de 19.12.2011.







           Text întocmit de Pr.Ioan BOLBOS  - responsabilul de cateheza pentru prot. Dej

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire