Cuvinte despre CUVÂNT

"Cuvinte despre CUVÂNT" este blogul ce are ca scop principal promovarea activităţilor catehetice în care sunt implicate direct sau indirect parohiile din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului.

mardi 19 avril 2011

Activităţi catehetice în parohia "Adormirea Maicii Domnului" din cartierul Mănăştur

După ce pe 6 aprilie 2011, părintele Dănuţ-Liviuţ Hognogi, preotul parohiei Adormirea Maicii Domnului din Mănăştur, a organizat, în parteneriat cu Şcoala Eugen Pora, 
o amplă manifestare catehetică finalizată cu un concurs, pe data de 15 aprilie a binecuvântat jucarea unei piese de teatru în biserica parohiei.




Activităţile din cea de-a şasea zi a lui Prier au fost marcate de prezenţa IPS Andrei, care a binecuvântat pe cei mici şi le-a înmânat iconiţe. La manifestare au participat şi părintele vicar administrativ, părintele consilier cultural, părintele inspector din corpul de control, părinţii inspectori patriarhal şi eparhial pentru catehizare parohială, părintele protopop, doamna inspector de religie, doamna director a şcolii Eugen Pora, profesoare de religie şi alte personalităţi, toţi participând cu intenţia de a da importanţa cuvenită momentului.






 Pe 10 aprilie în prezenţa pr.arhim. Teofil Roman a avut loc un concert de colinde şi un vernisaj cu motive pascale.

Pe 15 aprilie copiii, cu spiritul lor pur şi dezinvoltura proprie, au jucat piesa "Patimile lui Iisus" marcând momentele tragice ale Săptămânii Mari.
Pozele de mai jos ilustrează o parte din activităţile desfăşurate în perioada 6 -15 aprilie în parohia Adormirea Maicii Domnului.






Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire